het gehele assortiment van vuurwerkland

Bij vuurwerkland zijn wij trots op ons brede assortiment aan vuurwerk. Van Single shots tot cakeboxen, voor jong en oud. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van een mooie oudejaarsavond. Daarom leveren wij enkel vuurwerk van hoogwaardige kwaliteit met de beste effecten, knallen en aantrekkelijke prijzen. Ben jij een fanatieke vuurwerkliefhebber? Kijk dan ook zeker even op onze pagina met veiligheidsartikelen. Een geslaagd nieuwjaarsfeest is een veilig nieuwjaarsfeest.

Wat is vuurwerk?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat de hoeveelheid vuurwerk op onze website overweldigend kan zijn. Wij delen vuurwerk eigenlijk altijd in in een drietal categorieën.

  • Knalvuurwerk
  • Siervuurwerk
  • Categorie 1 vuurwerk

Het verschil zit hem vaak in de effecten of beschikbaarheid. Zo mag categorie 1 (jeugd)vuurwerk het hele jaar verkocht en afgestoken worden, mits je rekening houd met je omgeving. Knalvuurwerk bevat eigenlijk nooit mooie effecten, maar bestaat voornamelijk, zoals de naam al zegt, om veel geluid te maken. Hoewel siervuurwerk vaak ook geluid maakt ligt hier absoluut niet de focus op. Onder siervuurwerk valt al het vuurwerk dat mooie effecten, vaak in de lucht, laat zien. Denk hierbij vooral aan mooie boeketten, heldere blinkcombinaties en en lucht vullende lichtshows. Onze voorkeur gaat uit naar het siervuurwerk maar wij laten de keuze aan jou om een zo veelzijdig mogelijke vuurwerkshow te maken!

Waarom vuurwerk kopen via Vuurwerkland?

  • Snel en vertrouwd betalen via iDeal
  • Bekijk van te voren de spectaculaire effecten van het vuurwerk; voorpret gegarandeerd!
  • Geen wachtrijen in de vuurwerkwinkel
  • Grote kortingen en acties in de voorverkoop
  • Ophalen op een tijdstip dat jou uitkomt
  • Alleen het allermooiste vuurwerk

Veilig vuurwerk afsteken

Het is belangrijk om veilig om te gaan met vuurwerk. Om jou hierbij te helpen hebben wij onze belangrijkste veiligheidstips onder elkaar gezet! Ook hebben wij een assortiment aan veiligheidsartikelen toegevoegd aan onze website. Zo hopen wij ook jou te kunnen voorzien van een veilige jaarwisseling. Een veilig nieuwjaar is een mooi nieuwjaar!

Het volledige assortiment van Vuurwerkland

Bij Vuurwerkland bestel je eenvoudig al je vuurwerk vanuit je luie stoel. Bij alle producten vind je specificaties zoals duur, kruitgewicht en een filmpje. Met de filmpjes laat je niets meer aan het toeval over... Buiten al de voorpret bij het samenstellen van je eigen supervette vuurwerkshow! Vind je het lastig om zelf een mooie vuurwerkshow samen te stellen? Kijk dan eens bij onze assortimentspakketten. Deze pakketten zijn speciaal voor jou samengesteld door onze specialisten. Zo weet je zeker dat je een spetterende show weggeeft!

De bestelling kun je afhalen op een door jou aangegeven moment op de drie officiële afhaaldagen: 28, 29 en 31 december. Heb je hulp nodig bij het kopen van vuurwerk? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op.