Siervuurwerk koop je bij vuurwerkland

  Jumping Jack

  12 mini grondtollen aan een streng.

  Beschikbaarheid: Volop beschikbaar
  Bekijk Film
   Dragonfly

   Super zoemende vuurwespen.

   Beschikbaarheid: Volop beschikbaar
   Bekijk Film
   • Uitverkocht
   Mi Flai Haai

   Dlaaien op de glond en vliegen omhoog!

   Beschikbaarheid: Helaas Uitverkocht!
   Bekijk Film
    Happiness

    Betoverende verrassingsfonteinen.

    Beschikbaarheid: Volop beschikbaar
    Bekijk Film
     Mad Riot

     Grappige knetterfonteinen branden in 90 seconden helemaal op!

     Beschikbaarheid: Volop beschikbaar
     Bekijk Film
      Little General

      De hardste knalmortier van Nederland! Nu per 12 stuks in voordeelverpakking.

      Beschikbaarheid: Volop beschikbaar
      Bekijk Film
       Volcano

       3 verschillende topkwaliteit vuurvulkanen!

       Beschikbaarheid: Volop beschikbaar
       Bekijk Film
       • Uitverkocht
       Thunderking

       Maar liefst 100 Thunderkings in 1 grootverpakking, voor extra veel knalplezier!

       Beschikbaarheid: Helaas Uitverkocht!
       Bekijk Film

       Siervuurwerk kopen

       Koop online siervuurwerk bij Vuurwerkland. Siervuurwerk zorgt voor de grootste lol met het kleinste vuurwerk. Leuke draaiende wondertollen/ground spinners, opspringende Jumping Jacks en vliegende bijtjes. Draag altijd een veiligheidsbril en steek het artikel aan met een aansteeklont.

       Je vindt nog meer siervuurwerk bij onze andere categorieën. Denk bijvoorbeeld aan de single shots of vuurpijlen om zo lang mogelijk te genieten van vuurwerk. Wil je juist zoveel mogelijk zieke shots achter elkaar? Kijk dan eens bij onze knalcakes, waaiercakes of cakeboxen. In de categorie fonteinen vind je nog meer siervuurwerk voor op de grond.

       Siervuurwerk pakket

       Wanneer je op zoek bent naar een kant en klaar siervuurwerk pakket kun je het beste kijken bij onze compounds; één grote vuurwerkshow in een magnifieke box waar professionals haast niet tegenop kunnen. Zet je glas weg en keihard genieten maar! Ga je met de kinderen vuurwerk kijken? Kijk dan bij het familievuurwerk. Dit vuurwerk doet niet onder voor de rest, heeft prachtige gekleurde schoten en vaak een minder harde knal. Zo kan jong en oud van vuurwerk genieten.

       Wat is siervuurwerk?

       Siervuurwerk is vuurwerk met verschillende kleuren, glitter effecten en licht. Bij siervuurwerk gaat het meer om de mooie visuele effecten dan bij de knal. Er is echter ook vuurwerk bestaat dat zowel een sier- als knaleffect heeft. Het kruit in de huls kan in een bepaald patroon worden verpakt, waardoor het siervuurwerk zorgt voor figuren in de lucht.

       Voorbeelden van siervuurwerk:

       • Fonteinen (grond)

       • Wondertollen (grond)

       • Vuurvulkanen (grond)

       • Vuurpijlen (lucht)

       • Vuurwerk cakes (lucht)

       • Single shots (lucht)

       • Compound vuurwerk (lucht)

       Goedkoop siervuurwerk

       Bij Vuurwerkland vind je alleen vuurwerk van een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ieder jaar reizen wij naar China om het beste siervuurwerk met maximaal effect voor jou uit te zoeken. Er is siervuurwerk voor ieder budget; vanaf een paar euro kun je al siervuurwerk bestellen.

       Mooi siervuurwerk bestellen bij Vuurwerkland

       Bij Vuurwerkland bestel je eenvoudig al je vuurwerk vanuit je luie stoel. Bij alle producten vind je specificaties zoals duur, kruitgewicht en een filmpje. Met de filmpjes laat je niets meer aan het toeval over... Buiten al de voorpret bij het samenstellen van je eigen supervette vuurwerkshow! Vind je het lastig om zelf een mooie vuurwerkshow samen te stellen? Kijk dan eens bij onze assortimentspakketten. Deze pakketten zijn speciaal voor jou samengesteld door onze specialisten. Zo weet je zeker dat je een spetterende show weggeeft!

       De bestelling kun je afhalen op een door jou aangegeven moment op de drie officiële afhaaldagen: 28, 29 en 31 december. Heb je hulp nodig bij het kopen van vuurwerk? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op.

       Begin direct met het bestellen van siervuurwerk!