Single-shots koop je bij vuurwerkland

  Defender

  6 nieuwe shocks, die je bijblijven door de kleur en zeer felle knal!

  Beschikbaarheid: Volop beschikbaar
  Bekijk Film
   Defender Big Box

   Deze extra grote nieuwe shocks blijven je bij door de kleur en zeer felle knal! In voordeelverpakking van 24 stuks.

   Beschikbaarheid: Volop beschikbaar
   Bekijk Film

    

   Single-shots van Vuurwerkland

   Waar het bij normale cakes compounds en waaiercakes vooral om het aantal shots en kruitgewicht draait, draait het bij single-shots vooral om de harde knal en het mooie, enkele effect. Bij Vuurwerkland zijn we trots op ons siervuurwerk, dat is ook terug te zien in de Defender single shots. Deze doos bevat in totaal 6 single-shots, waarvan er 3 een ander effect hebben, met verschillende kleuren en mooie blinkers.

    

   6 Single shots niet genoeg? De Defender Big Box bevat maar liefst 24 single-shots. Zo kun je van 10 tot 2 blijven knallen! S’avonds zijn deze knallers het mooist.

   Waarom single-shots kopen via Vuurwerkland?

   • Snel en vertrouwd betalen via iDeal

   • Bekijk van te voren de spectaculaire effecten van het vuurwerk; voorpret gegarandeerd!

   • Geen wachtrijen in de vuurwerkwinkel

   • Grote kortingen en acties in de voorverkoop

   • Ophalen op een tijdstip dat jou uitkomt

   • Alleen het allermooiste vuurwerk

   Veilig single-shots afsteken

   Zoals ieder ander vuurwerk is het belangrijk om veilig om te gaan met cakeboxen. Om jou hierbij te helpen hebben wij onze belangrijkste veiligheidstips onder elkaar gezet! Ook hebben wij een assortiment aan veiligheidsartikelen toegevoegd aan onze website. Zo hopen wij ook jou te kunnen voorzien van een veilige jaarwisseling. Een veilig nieuwjaar is een mooi nieuwjaar!

   Single-shots bestellen bij Vuurwerkland

   Bij Vuurwerkland bestel je eenvoudig al je vuurwerk vanuit je luie stoel. Bij alle producten vind je specificaties zoals duur, kruitgewicht en een filmpje. Met de filmpjes laat je niets meer aan het toeval over... Buiten al de voorpret bij het samenstellen van je eigen supervette vuurwerkshow! Vind je het lastig om zelf een mooie vuurwerkshow samen te stellen? Kijk dan eens bij onze assortimentspakketten. Deze pakketten zijn speciaal voor jou samengesteld door onze specialisten. Zo weet je zeker dat je een spetterende show weggeeft!

   De bestelling kun je afhalen op een door jou aangegeven moment op de drie officiële afhaaldagen: 28, 29 en 31 december. Heb je hulp nodig bij het kopen van vuurwerk? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op.