Schitterend F1 vuurwerk

F1 vuurwerk kopen

Wil je F1 vuurwerk kopen? Bekijk het grootste assortiment bij Vuurwerkland. Je kent F1 vuurwerk misschien ook wel onder de naam categorie 1 vuurwerk, categorie F1 vuurwerk of kindervuurwerk. Heb jij een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid te vieren? Of wil je jouw favoriete sportteam op een creatieve en opvallende wijze aanmoedigen? Dan is F1 vuurwerk de keuze voor jou! Het grote voordeel is namelijk dat F1 vuurwerk het hele jaar door mag worden besteld én afgestoken. Het ideale feestvuurwerk dus!

Wat is F1 vuurwerk?

F1 vuurwerk is de laagdrempeligste vorm van vuurwerk en wordt daarom ook wel gezien als de minst gevaarlijke vuurwerksoort. De categorie is ook wel bekend onder vele andere namen, zoals ‘fopvuurwerk’ en ‘scherts vuurwerk’. Enkele voorbeelden die in de F1 vuurwerkcategorie vallen zijn: knalerwten, fakkels, grondbloemen en trektouwtjes. Koop nu het gave categorie F1 vuurwerk gemakkelijk en snel online.

Doordat categorie F1 vuurwerk een kleinere hoeveelheid kruid bevat, vergeleken met de meeste andere soorten vuurwerk, mogen enkele producten binnen de F1 vuurwerkcategorie ook binnenshuis worden gebruikt. Raadpleeg hiervoor altijd eerst de handleiding. Staat er niet in de handleiding dat het F1 vuurwerk binnenhuis mag worden gebruikt? Doe dit dan ook niet.

Wil je F1 vuurwerk kopen, maar wel eerst zien hoe het vuurwerk eruit ziet? Onder enkele producten vind je een video met een impressie van het product. Zo weet je vooraf wat je kan verwachten van jouw bestelling.

Wie mag F1 vuurwerk kopen?

F1 vuurwerk is vuurwerk dat leuk is voor de hele familie! Doordat het de meest laagdrempelige vorm van vuurwerk is, mag dit al worden aangeschaft vanaf 12 jaar. Zo is het leuk voor jong en oud, en voor de hele familie. Houd er wel rekening mee dat je het vuurwerk zelf ophaalt. Vuurwerk mag namelijk niet verzonden worden per post. Wil jij weten wat de dichtstbijzijnde locatie is om jouw vuurwerk op te halen? Vul dan je postcode in op onze homepagina en vind het dichtstbijzijnde verkooppunt voor jouw cat F1 vuurwerk.

Zoek jij nog naar redenen om jouw F1 vuurwerk bij Vuurwerkland te kopen? We helpen je graag op weg:

  • Vuurwerkland heeft het grootste assortiment vuurwerk van Nederland.
  • Scherpe prijzen.
  • Met meer dan 250 verkooppunten is er altijd wel een verkooppunt bij jou om de hoek.
  • Het mooiste vuurwerk wat voldoet aan de strengste veiligheidseisen.
  • 24/7 eenvoudig online te bestellen in onze webshop.
  • Afrekenen met iDeal, Creditcard of PayPal of betalen met VVV-waardebon.
  • Geen wachtrijen wanneer je je bestelling ophaalt.

Kies jouwverkooppunt

Om je van de juiste voorraden en betere service te kunnen voorzien, vragen wij je om een verkooppunt te selecteren.

Selecteer verkooppunt

of kies een verkooppunt op basis van postcode

Al jaren staat Vuurwerkland
garant voor een knalfeest

Meer dan 250 verkooppunten in Nederland

Eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen

Zelf bepalen waar en wanneer je jouw vuurwerk komt ophalen