Geen vuurpijlen, maar andere toppers van Vuurwerkland

Vuurpijlen kopen? Vuurpijlen zijn helaas vanaf dit jaar verboden. De overheid heeft besloten dat deze niet meer verkocht mogen worden. Dit betekent dat vuurpijlen alleen op professioneel niveau afgestoken mogen worden. Maar niet getreurd, het assortiment van Vuurwerkland is zo groot en uitgebreid, dat wij er met gemak voor kunnen zorgen dat je die vuurpijlen binnen no-time bent vergeten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de compounds die wij verkopen? Deze spuiten niet één maar enorm veel vuurpijlen de lucht in en sieren de hemel met prachtige kleuren.

Vuurpijlen in alternatieve vormen

Om een beter beeld te geven van de alternatieven voor vuurpijlen die wij kennen, lichten we enkele toppers uit. Kies je bijvoorbeeld voor de Familie Topper onder het kopje ‘Compounds’, dan kies je voor een complete vuurwerkshow die in ruim twee minuten tijd maar liefst 261 shots fan-shape en recht omhoog afvuurt, vergelijkbaar met de mooiste vuurpijlen die je ooit gezien hebt. Of wat te denken van de Dominator? Dit zwaargewicht schiet 24 shots prachtige boeketten de lucht in. Dit zijn slechts twee voorbeelden uit een scala aan alternatieven. Bekijk ook eens ons assortiment vuurwerk cakes, categorie 1 vuurwerk en fonteinen.

Veilige en betaalbare alternatieven voor vuurpijlen

Zoek je een mooi, veilig en betaalbaar vuurwerkpakket, dan zit je bij Vuurwerkland zeker goed. Wij bieden de meest veilige alternatieven voor vuurpijlen en al onze producten zijn getest en gecertificeerd. Om dit waar te maken bieden we daarnaast een gratis veiligheidsbril aan bij iedere bestelling die je in onze webshop doet. Het is tevens aan te bevelen om een aansteeklont aan te schaffen, te vinden in onze webshop op de pagina ‘Veiligheidsartikelen’. Niet alleen is ons vuurwerk veilig, wij hanteren ook nog eens de scherpste tarieven. Aan het winkelgemak is ook gedacht. Vanuit je luie stoel stel je jouw vuurwerkpakket samen. Afrekenen kan eenvoudig met iDeal, PayPal, creditcard en VVV-waardebon. Je hoeft je bestelling dan alleen nog op te halen bij één van de vele afhaallocaties bij jou in de buurt. Met meer dan 250 locaties is er altijd eentje bij jou in de buurt.

Waarom jij ondanks het verbod op vuurpijlen tóch kunt genieten van het mooiste vuurwerk van Vuurwerkland:

  • Je koopt niet alleen de mooiste alternatieven voor vuurpijlen, de prijzen van Vuurwerkland zijn ook bijzonder aantrekkelijk.
  • Met de vele betaalmogelijkheden zoals met iDeal, PayPal, creditcard en VVV-waardebon, is het heel makkelijk om jouw bestelling af te rekenen.
  • Het hele jaar door kun je bij ons terecht voor categorie 1 vuurwerk.
  • Meer dan 250 afhaallocaties en geen wachtrijen in de vuurwerkwinkel.

Kies jouwverkooppunt

Om je van de juiste voorraden en betere service te kunnen voorzien, vragen wij je om een verkooppunt te selecteren.

Selecteer verkooppunt

of kies een verkooppunt op basis van postcode

Al jaren staat Vuurwerkland
garant voor een knalfeest

Meer dan 250 verkooppunten in Nederland

Eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen

Zelf bepalen waar en wanneer je jouw vuurwerk komt ophalen