vuurpijlen

Vuurpijlen kopen? Bij Vuurwerkland bieden we genoeg andere toppers!

Wil jij vuurpijlen kopen? Deze zijn helaas vanaf eind 2020 verboden. De overheid heeft besloten dat deze niet meer verkocht mogen worden. Dit betekent dat vuurpijlen alleen op professioneel niveau afgestoken mogen worden. Maar, bij Vuurwerkland bieden wij genoeg schitterende alternatieven zodat jij die vuurpijlen binnen no-time bent vergeten! Onze compounds spuiten bijvoorbeeld niet één, maar enorm veel vuurpijlen de lucht in. Hierdoor krijg je een prachtig effect met verschillende kleuren.

Vuurpijlen in alternatieve vormen

Naast onze compounds, zijn vuurwerk cakes en vuurwerk fonteinen ook een goed alternatief voor vuurpijlen. Vuurwerk cakes spuwen meerdere effecten vanuit één lont de lucht in. Hierdoor kan de hele buurt meegenieten van jouw perfecte alternatief voor de vuurpijlen! Ook vuurwerk fonteinen zijn spectaculair. Verkrijgbaar in verschillende vormen en groottes. Naast dit categorie 2 vuurwerk, biedt Vuurwerkland ook categorie 1 vuurwerk aan. Ook dit kan een goed alternatief zijn voor de vuurpijlen. Een ander voordeel is dat dit het gehele jaar door afgestoken mag worden. Win-win!

Ben jij benieuwd hoe ons schitterende vuurwerk eruit ziet? Onder enkele producten vind je een video met een impressie van het product. Zo kun je alvast bekijken wat je kunt verwachten ondanks dat vuurpijlen verboden en dus illegaal zijn.

Vuurpijlen verboden

Het verkopen en afsteken van gevaarlijk vuurwerk zoals vuurpijlen is verboden in Nederland. Maar, wanneer jij op zoek bent naar veilige en betaalbare alternatieven voor vuurpijlen, ben je bij Vuurwerkland aan het juiste adres. In het brede assortiment kun je altijd een goede keuze maken. Heb jij gevonden waar je naar op zoek was? Je krijgt een gratis veiligheidsbril bij jouw bestelling. Daarnaast raden wij je aan om een kijkje te nemen op onze pagina met veiligheidsartikelen. Na het afrekenen met één van onze vele betaalmethodes, kun je jouw vuurwerk afhalen bij een afhaallocatie bij jou in de buurt.

Een alternatief voor vuurpijlen kopen?

Bij Vuurwerkland kun jij gemakkelijk een alternatief voor jouw geliefde vuurpijlen kopen. Wij vinden veiligheid het belangrijkste wat er is! Daarom is al ons vuurwerk gecheckt volgens de strengste regelgeving op veiligheid. Het vuurwerk draagt het certificaat veilig.

Waarom jij ondanks het verbod op vuurpijlen tóch kunt genieten van het mooiste vuurwerk van Vuurwerkland:

  • Meer dan 250 verkooppunten in Nederland
  • Eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen
  • Zelf bepalen waar en wanneer je jouw vuurwerk komt ophalen

Kies jouw vuurwerk verkooppunt

Om je van de juiste voorraden en betere service te kunnen voorzien, vragen wij je om een verkooppunt te selecteren.

Selecteer verkooppunt

of kies een verkooppunt op basis van postcode

Al jaren staat Vuurwerkland
garant voor een knalfeest

Meer dan 250 verkooppunten in Nederland

Eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen

Jouw vuurwerk ophalen op 28, 30 en 31 december 2024