Single shots verboden, de beste alternatieven van Vuurwerkland

Sinds single shots vanuit de overheid zijn verboden, zijn wij van Vuurwerkland druk bezig geweest om ons toch al grote assortiment uit te breiden met de vetste alternatieven. Single shots mogen dus niet meer worden afgestoken, maar wij hebben de mooiste vuurwerk cakes, siervuurwerk, compounds en andersoortige toppers die de single shots gauw doen vergeten. Neem lekker de tijd om de webshop af te speuren en je te laten verrassen door de hoeveelheid prachtige alternatieven om jouw jaarwisseling nog meer glans te geven.

Single shots, maar dan de veilige legale varianten

Vuurwerkland heeft het grootste assortiment single shots. Om een spectaculair alternatief te bieden voor single shots vuurwerk, bieden wij andere opties ter inspiratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Fire Throne die in een halve minuut liefst 35 oorverdovende en oogverblindende vuurballen uitspuwt. Minder dan een seconde per knal en een lucht van kleurrijk geweld. Of wat dacht je van de dubbele deal van North and South Carolina, een serie van 2 x 16 knallen die beiden staten van Amerika eer aandoen. Geen single shots, maar een 32 shot en dat voor een schijntje.

De meest betrouwbare webshop is Vuurwerkland

Hoewel je dus noch bij Vuurwerkland, noch bij andere vuurwerkhandelaren single shots gaat tegenkomen, zijn onze alternatieven net zo bijzonder. We maken de keuze misschien niet makkelijker, maar wel een stuk duidelijker met onze uitgebreide productomschrijvingen én vuurwerkfilmpjes. Heerlijk ontspannen vanaf de bank jouw complete vuurwerklijst samenstellen en de meest schitterende vuurwerk cakes, siervuurwerk of categorie 1 vuurwerk uitkiezen. Met de slimme indeling van onze webshop met duidelijke categorieën en een zoekfunctie, is het heel eenvoudig om mooie alternatieven voor single shots te vinden. De single shots zijn verleden tijd, maar er is nog zoveel moois om uit te kiezen. Bij Vuurwerkland waan jij je als vuurwerkfanaat als een kind in de snoepwinkel.

Zoek je nog redenen om jouw compound vuurwerk bij Vuurwerkland te bestellen? Dan hebben wij er nog een paar voor je op een rij gezet.

  • Met ons uiterst gevarieerde assortiment is er altijd compound vuurwerk te vinden dat bij jou past.
  • Met ruim 250 afhaallocaties door heel Nederland is er altijd een vestiging bij jou in de buurt.
  • 24/7 eenvoudig online bestellen
  • Geen wachtrijen meer in de vuurwerkwinkel en jouw vuurwerk ophalen op een tijdstip dat jou uitkomt

Kies jouwverkooppunt

Om je van de juiste voorraden en betere service te kunnen voorzien, vragen wij je om een verkooppunt te selecteren.

Selecteer verkooppunt

of kies een verkooppunt op basis van postcode

Al jaren staat Vuurwerkland
garant voor een knalfeest

Meer dan 250 verkooppunten in Nederland

Eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen

Zelf bepalen waar en wanneer je jouw vuurwerk komt ophalen