single shots

Single shots verboden, de beste vuurwerk alternatieven

Vanaf 1 december 2020 zijn single shots verboden. Dit vuurwerk mag niet meer worden verkocht of afgestoken. Daarom zijn wij bij Vuurwerkland druk bezig geweest om de vetste alternatieven voor je aan te kunnen bieden! Bekijk snel ons assortiment in onze webshop met vuurwerk cakes, siervuurwerk, compound vuurwerk en andere soorten vuurwerk. Wij bieden zowel categorie 1 vuurwerk als categorie 2 vuurwerk aan. Deze schitterende alternatieven zijn perfect voor jouw jaarwisseling!

Naast de single shots, zijn er ook nog andere soorten vuurwerk die zijn verboden vanaf 2020. Wil jij meer informatie over de verschillende categorieën vuurwerk? Bekijk dan onze pagina met welk vuurwerk je nog wel mag afsteken.

Single shots vuurwerk kopen? Bekijk legale alternatieven

Vuurwerkland heeft het beste en mooiste assortiment aan vuurwerk voor je samengesteld. Om een spectaculair alternatief te bieden voor de single shots, bieden wij verschillende andere opties vuurwerk aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van de ‘Entire Eruption’, die in een halve minuut maar liefst 36 oorverdovende en oogverblindende vuurballen uitspuwt. Of wat dacht je van de ‘Mega Willow’, die de lucht op drie punten tegelijk vult. Deze compound vuurwerk box is spectaculair met wel 108 schoten!

Ben jij benieuwd hoe dit schitterende vuurwerk eruit ziet? Onder enkele producten vind je een vuurwerk filmpje met een impressie van het product. Zo kun je alvast zien wat je kunt verwachten als alternatief voor de single shots!

Veilige alternatieven voor single shots

Op zoek naar veilige alternatieven voor single shots? Dan ben je bij Vuurwerkland aan het juiste adres! In ons brede assortiment kun je altijd een keuze maken. Al ons vuurwerk is gecheckt volgens de strengste regelgeving op veiligheid. Het vuurwerk draagt het certificaat veilig. Bij iedere bestelling ontvang je van ons een gratis veiligheidsbril. Ook raden wij je aan om een aansteeklont te gebruiken tijdens het afsteken. Neem eens een kijkje in onze webshop op de pagina met veiligheidsartikelen.

De meest betrouwbare webshop is Vuurwerkland

Je kunt gemakkelijk jouw alternatieven voor single shots bestellen bij Vuurwerkland. Stel in onze webshop jouw lijstje met verschillende soorten vuurwerk samen of ga voor een schitterend vuurwerkpakket! Je hebt keuze uit verschillende betaalmethodes zoals iDeal, Creditcard, PayPal en VVV-waardebonnen. Daarna heb je keuze uit meer dan 250 afhaallocaties om jouw single shots vuurwerk bestelling af te halen.

Waarom jij ondanks het verbod op single shots vuurwerk tóch kunt genieten van het mooiste vuurwerk van Vuurwerkland:

  • Meer dan 250 verkooppunten in Nederland
  • Eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen
  • Zelf bepalen waar en wanneer je jouw vuurwerk komt ophalen

Kies jouw vuurwerk verkooppunt

Om je van de juiste voorraden en betere service te kunnen voorzien, vragen wij je om een verkooppunt te selecteren.

Selecteer verkooppunt

of kies een verkooppunt op basis van postcode

Al jaren staat Vuurwerkland
garant voor een knalfeest

Meer dan 250 verkooppunten in Nederland

Eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen

Jouw vuurwerk ophalen op 28, 30 en 31 december 2024