thunderkings

Thunderkings verboden, koop een alternatief

In Nederland is het verboden om Thunderkings te kopen. Maar, niet getreurd! Vuurwerkland heeft een groot aanbod aan alternatieven voor Thunderkings. Onze webshop biedt prachtig vuurwerk waardoor jij die Thunderkings zo bent vergeten! Bekijk snel ons assortiment vuurwerk cakes, vuurwerk fonteinen, vuurwerkpakketten en categorie 1 vuurwerk en kies jouw favorieten. Zo kun je er alsnog een knallend feest van maken!

Zijn Thunderkings verboden?

Vanaf 1 december 2020 mogen Thunderkings niet meer verkocht of afgestoken worden. Dit vuurwerk stond garant voor extra veel knalplezier, maar er zijn genoeg knallende alternatieven te vinden! Ben jij benieuwd naar meer informatie wat betreft regelgeving omtrent vuurwerk? Bekijk dan onze pagina met vuurwerk regels.

Welke categorie zijn Thunderkings?

Thunderkings vallen onder de categorie f3 vuurwerk, ook wel de categorie knalvuurwerk genoemd. Vanaf 1 december 2020 mogen Thunderkings niet meer verkocht of afgestoken worden. Deze soort vuurwerk stond garant voor extra veel knalplezier, maar er zijn genoeg knallende alternatieven te vinden! Ben jij benieuwd naar meer informatie wat betreft regelgeving omtrent vuurwerk? Bekijk dan onze pagina met vuurwerk regels.

Alternatieven voor Thunderkings vuurwerk

Er zijn genoeg alternatieven te vinden voor Thunderkings. Heb je bijvoorbeeld al eens gekeken bij ons assortiment vuurwerk cakes? Niet enkele singleshots zoals Thunderkings, maar juist complete boxen die gelijk 100 of meer shots en boeketten uitspuwen. En dacht je dat die mooie boeketten geluidloos tot ontploffing komen? Reken maar van niet, deze produceren dezelfde oorverdovende knallen als Thunderkings. In onze webshop vind je de vetste alternatieven.

Ben jij benieuwd hoe dit schitterende vuurwerk eruit ziet? Onder enkele producten vind je een vuurwerk filmpje met een impressie van het product. Zo kun je alvast bekijken wat je kunt verwachten ondanks het verbod op Thunderkings! Bekijk ook onze pagina met veiligheidstips eens voor het veilig afsteken van vuurwerk.

Thunderkings kopen? Koop jouw alternatief bij Vuurwerkland

In onze webshop kun je gemakkelijk jouw alternatieven voor Thunderkings kopen. Met meer dan 250 afhaallocaties door het hele land, is er altijd een afhaalpunt dichtbij jouw huis te vinden. Je kunt online jouw bestelling plaatsen, afrekenen en een ophaaldatum selecteren.

Bij Vuurwerkland zijn wij heel zeker van veilig vuurwerk. Daarom is al ons vuurwerk gecheckt volgens de strengste regelgeving op veiligheid. Het vuurwerk draagt het certificaat veilig. Bij iedere bestelling ontvang je van ons een gratis veiligheidsbril. Wij raden aan een aansteeklont te gebruiken tijdens het afsteken. Neem eens een kijkje in onze webshop op de pagina met veiligheidsartikelen. Zo zorgen we er met zijn allen voor dat de jaarwisseling zo veilig mogelijk verloopt.

Waarom jij ondanks het verbod op Thunderkings tóch kunt genieten van het mooiste vuurwerk van Vuurwerkland:

  • Meer dan 250 verkooppunten in Nederland
  • Eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen
  • Zelf bepalen waar en wanneer je jouw vuurwerk komt ophalen

Kies jouw vuurwerk verkooppunt

Om je van de juiste voorraden en betere service te kunnen voorzien, vragen wij je om een verkooppunt te selecteren.

Selecteer verkooppunt

of kies een verkooppunt op basis van postcode

Al jaren staat Vuurwerkland
garant voor een knalfeest

Meer dan 250 verkooppunten in Nederland

Eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen

Jouw vuurwerk ophalen op 28, 30 en 31 december 2024