Thunderkings verboden, genoeg alternatieven

Thunderkings kopen? Sinds Thunderkings niet meer verkocht mogen worden, is de speurtocht naar goede alternatieven geopend. Onze webshop maakt het heel eenvoudig om prachtige andersoortige producten vuurwerk te kopen, die Thunderkings binnen de kortste keren doen vergeten. Heb je bijvoorbeeld al eens gekeken bij ons assortiment cakes? Niet enkele singleshots zoals Thunderkings, maar juist complete boxen die gelijk 100 of meer shots en boeketten uitspuwen. En dacht je dat die mooie boeketten geluidloos tot ontploffing komen? Reken maar van niet, deze produceren dezelfde oorverdovende knallen als Thunderkings. In onze webshop vind je de vetste alternatieven.

Wat zijn Thunderkings?

Thunderkings stonden garant voor extra veel knalplezier en vallen onder de categorie knalvuurwerk. Vanaf 1 december 2020 mogen Thunderkings niet meer verkocht of afgestoken worden. Bij Vuurwerkland hebben we de beste alternatieven. Bekijk snel ons assortiment vuurwerk cakes, vuurwerk fonteinen, vuurwerkpakketten en categorie 1 vuurwerk en kies jouw favorieten!

Thunderkings maar dan veilig

Het voordeel van de nieuwe situatie is dat we nóg zekerder zijn van veilig vuurwerk. Bij Vuurwerkland weet je één ding heel zeker; al het vuurwerk is 100% legaal. Daarnaast is ons vuurwerk getest en gecertificeerd. Dus weliswaar geen Thunderkings, maar superproducten zoals bijvoorbeeld de Cruel Cannon. 25 knallen die in razend tempo de grond doen schudden. Bij iedere bestelling ontvang je van Vuurwerkland een gratis veiligheidsbril. Wij raden aan een aansteeklont te gebruiken tijdens het afsteken. Deze -en meer veiligheidsproducten- kun je vinden in onze webshop onder het kopje ‘Veiligheidsartikelen’. Zo zorgen we er met zijn allen voor dat de jaarwisseling zo veilig mogelijk verloopt.

Alternatieven voor Thunderkings eenvoudig bestellen

Gemak dient de mens, dit is het uitgangspunt voor onze vernieuwde, gebruiksvriendelijke webshop. Navigeer overzichtelijk en snel door de verschillende categorieën vuurwerk. Thunderkings kun je helaas niet langer bestellen, maar bij ons vind je de beste alternatieven en meer. Met meer dan 250 locaties door het hele land is het ook nog eens fijn dat je jouw vuurwerkpakket praktisch om de hoek kunt ophalen. Kies dus jouw prachtige alternatieven voor Thunderkings, selecteer een locatie om jouw bestelling op te halen, betaal eenvoudig met iDeal, PayPal, creditcard of VVV-waardebon en je bestelling is afgerond.

Waarom jouw vuurwerk uiteraard van Vuurwerkland komt:

  • Omdat wij met ruim 250 locaties letterlijk in elke regio te vinden zijn.
  • Omdat je bij Vuurwerkland het grootste assortiment veilig en betrouwbaar vuurwerk kunt vinden.
  • Omdat we met PayPal, iDeal, creditcard en VVV-waardebon meerdere betalingsmogelijkheden bieden.
  • Omdat wij naast scherpe prijzen ook regelmatig kortingsacties houden.
  • Omdat wij de beste alternatieven hebben voor Thunderkings

Kies jouwverkooppunt

Om je van de juiste voorraden en betere service te kunnen voorzien, vragen wij je om een verkooppunt te selecteren.

Selecteer verkooppunt

of kies een verkooppunt op basis van postcode

Al jaren staat Vuurwerkland
garant voor een knalfeest

Meer dan 250 verkooppunten in Nederland

Eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen

Zelf bepalen waar en wanneer je jouw vuurwerk komt ophalen