Vuurwerk fontein, de klassieker van Vuurwerkland

De vuurwerk fontein is een absolute topper die niet aan jouw vuurwerklijst mag ontbreken. Al sinds de klassieke oudheid steelt de vuurwerk fontein de show met haar prachtig gekleurd spuwende magnesiumvuur. Ook nu nog wordt de vuurwerk fontein graag gekocht door vuurwerkfanatici die houden van de schoonheid van vuurwerk. De schitterende afwisselingen in de arrangementen zijn oogverblindend. De vuurwerk fontein is er in allerlei vormen en groottes en daarom is er altijd wel een vuurwerk fontein te vinden die het beste bij jou past. Uiteraard is bij Vuurwerkland ook van alles te vinden binnen de andere categorieën zoals het categorie 1 vuurwerk, vuurwerk cakes, compound vuurwerk en siervuurwerk.

Wat is een vuurwerk fontein?

Vuurwerk fonteinen hebben prachtige effecten, schitterende kleuren en de vetste geluiden. Een vuurwerkfontein bestaat uit een koker waarin verschillende lagen te vinden zijn. Je steekt deze koker met kruit aan, waarna de verschillende kleuren ontstaan door de verbranding van metaal (kalium). Door onze jarenlange ervaring zorgen wij dat onze fonteinen veilig zijn en van hoogwaardige kwaliteit.

Vuurwerk fonteinen voor bodemprijzen

Niet alleen hebben we het grootste vuurwerkassortiment, jouw vuurwerk fontein is echt spotgoedkoop. Nergens anders zal je mooiere prijzen vinden dan bij Vuurwerkland. Laat je verbazen over de hoeveelheid mogelijkheden die onze webshop biedt. Het gebruiksgemak van onze webshop wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren. Jij kunt heerlijk vanuit je luie stoel met je laptop op schoot jouw bestelling rondmaken. Heb je een vuurwerk fontein gevonden die je aanspreekt, voeg hem dan eenvoudig toe aan je winkelmandje. Als je nog niet zeker weet of het deze vuurwerk fontein moet worden, kijk dan even naar de voorbeeldvideo. Is jouw lijstje compleet, dan kun je jouw bestelling eenvoudig afronden door middel van iDeal, PayPal, creditcard en ook VVV-waardebonnen nemen wij aan.

Vuurwerk fontein staat voor veilig vuurwerk afsteken

Bij Vuurwerkland is jouw veiligheid ons grootste aandachtspunt. Wij stellen ons assortiment zorgvuldig samen op basis van de veiligheid en betrouwbaarheid van de producten. Al onze artikelen zijn daarnaast 100% legaal en gecertificeerd. Als je een bestelling doet via onze webshop, dan voegen wij hier standaard een veiligheidsbril op onze kosten aan toe. Door het dragen van deze bril verklein je het risico op oogletsel. Uiteraard steek jouw vuurwerk fontein op de meest veilige en verantwoorde manier af, door gebruik te maken van een aansteeklont. Tevens te vinden in onze webshop onder het kopje ‘Veiligheidsartikelen’.

Zoek je nog redenen om jouw compound vuurwerk bij Vuurwerkland te bestellen? Dan hebben wij er nog een paar voor je op een rij gezet.

  • Met ons uiterst gevarieerde assortiment is er altijd compound vuurwerk te vinden dat bij jou past.
  • Met ruim 250 afhaallocaties door heel Nederland is er altijd een vestiging bij jou in de buurt.
  • 24/7 eenvoudig online bestellen
  • Geen wachtrijen meer in de vuurwerkwinkel en jouw vuurwerk ophalen op een tijdstip dat jou uitkomt

Kies jouwverkooppunt

Om je van de juiste voorraden en betere service te kunnen voorzien, vragen wij je om een verkooppunt te selecteren.

Selecteer verkooppunt

of kies een verkooppunt op basis van postcode

Al jaren staat Vuurwerkland
garant voor een knalfeest

Meer dan 250 verkooppunten in Nederland

Eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen

Zelf bepalen waar en wanneer je jouw vuurwerk komt ophalen