Het mooiste compound vuurwerk

Vanaf 2017 mag er compound vuurwerk verkocht worden in Nederland. Bij Vuurwerkland kun je het mooiste en beste compound vuurwerk kopen. Je gaat knallend het nieuwe jaar in met de verschillende soorten boxen die de meest spectaculaire effecten de lucht in spuwen! Naast compound vuurwerk, verkopen wij ook andere soorten vuurwerk. Je kunt hierbij denken aan siervuurwerk, vuurwerk cakes, vuurwerk fonteinen en verschillende soorten categorie 1 vuurwerk. Neem een kijkje in onze webshop!

Wat is compound vuurwerk?

Compound vuurwerk is vuurwerk wat je maar één keer aan hoeft te steken omdat alle cakeboxen zijn doorgelont. Het resultaat? Een spectaculaire vuurwerkshow! Compound vuurwerk is voorzien van een harde bodem. Hierdoor kan het (mits op een vlakke ondergrond geplaatst) onmogelijk omvallen. De bodem is stabiel en de shots worden allemaal recht omhoog de lucht in geschoten. Hierdoor is het een stuk veiliger. Win-win!

Ben jij benieuwd naar hoe ons schitterende compound vuurwerk eruit ziet? Onder enkele producten vind je vuurwerk filmpjes met een impressie van het product. Hierdoor krijg je een goed beeld van wat je kunt verwachten.

Veilig en verantwoord compound vuurwerk

Al ons vuurwerk, inclusief al het compound vuurwerk, is uitvoerig getest op veiligheid. Daarnaast is het vuurwerk allemaal gecertificeerd. Om het gevoel van veiligheid nog wat te vergroten, wordt bij elke bestelling een gratis veiligheidsbril meegeleverd. De veiligheidsbril beschermt je ogen zoveel mogelijk. Daarnaast raden wij je aan een kijkje te nemen op onze pagina met veiligheidsartikelen en pagina met veiligheidstips.

Waarom compound vuurwerk bestellen bij Vuurwerkland?

Naast een ruim assortiment aan compound vuurwerk, is de gebruiksvriendelijkheid van de webshop ook een groot voordeel. Je kunt jouw verlanglijstje met losse elementen vuurwerk samenstellen vanuit huis. Daarnaast kun je ook gaan voor een vuurwerkpakket of kun je vuurwerk aanbiedingen scoren! Ben je klaar met winkelen? Reken jouw bestelling af via iDeal, Creditcard, PayPal of met een VVV-waardebon. Kies daarna voor een afhaallocatie bij jou in de buurt. Je hebt keuze uit wel meer dan 250 afhaallocaties!

Zoek je nog redenen om jouw compound vuurwerk bij Vuurwerkland te bestellen? Dan hebben wij er nog een paar voor je op een rijtje gezet:

  • Vuurwerkland heeft het grootste assortiment vuurwerk van Nederland.
  • Scherpe prijzen.
  • Met meer dan 250 verkooppunten is er altijd wel een verkooppunt bij jou om de hoek.
  • Het mooiste vuurwerk wat voldoet aan de strengste veiligheidseisen.
  • 24/7 eenvoudig online te bestellen in onze webshop.
  • Afrekenen met iDeal, Creditcard of PayPal of betalen met VVV-waardebon.
  • Geen wachtrijen wanneer je je bestelling ophaalt.

Kies jouwverkooppunt

Om je van de juiste voorraden en betere service te kunnen voorzien, vragen wij je om een verkooppunt te selecteren.

Selecteer verkooppunt

of kies een verkooppunt op basis van postcode

Al jaren staat Vuurwerkland
garant voor een knalfeest

Meer dan 250 verkooppunten in Nederland

Eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen

Zelf bepalen waar en wanneer je jouw vuurwerk komt ophalen