Het mooiste compound vuurwerk

Wil je compound vuurwerk kopen? Bij Vuurwerkland kun je het mooiste en beste compound vuurwerk kopen. Je gaat knallend het nieuwe jaar in met de verschillende soorten boxen die de meest spectaculaire effecten de lucht in spuwen! Een totale vuurwerkshow voor de echte vuurwerkliefhebber.

Wat is compound vuurwerk?

Compound vuurwerk is een staaltje vakmanschap dat nog niet zo lang bestaat. Sinds 2017 mag het pas in Nederland worden verkocht. Een compound bestaat uit meerdere vuurwerkpotten met verschillende bizarre effecten. Het resultaat: een magnifieke, spectaculaire vuurwerkshow die je in één keer afsteekt!
Een groot voordeel is dat de verschillende cakes in een compound vuurwerk box vastzitten aan een bodemplaat. Een compound op een stabiele ondergrond kan daardoor onmogelijk omvallen.

Ben jij benieuwd naar hoe ons schitterende compound vuurwerk eruit ziet? Onder enkele producten vind je vuurwerkfilmpjes met een impressie van het product. Hierdoor krijg je een goed beeld van wat je kunt verwachten.

Veilig en verantwoord compound vuurwerk

Al ons vuurwerk, inclusief al het compound vuurwerk, is uitvoerig getest op veiligheid. Daarnaast is het vuurwerk allemaal gecertificeerd. Om het gevoel van veiligheid nog wat te vergroten, wordt bij elke bestelling een gratis veiligheidsbril meegeleverd. De veiligheidsbril beschermt je ogen zoveel mogelijk. Daarnaast raden wij je aan een kijkje te nemen op onze pagina met veiligheidsartikelen en pagina met veiligheidstips.

Naast compound vuurwerk, verkopen wij ook andere soorten vuurwerk. Je kunt hierbij denken aan siervuurwerk, vuurwerk cakes, vuurwerk fonteinen en verschillende soorten categorie 1 vuurwerk. Neem een kijkje in onze webshop!

Waarom compound vuurwerk bestellen bij Vuurwerkland?

Naast een ruim assortiment aan compound vuurwerk, is de gebruiksvriendelijkheid van de webshop ook een groot voordeel. Je kunt jouw verlanglijstje samenstellen vanuit huis. Ben je klaar met winkelen? Reken jouw bestelling af via iDeal, Creditcard, PayPal of met een VVV-waardebon. Kies daarna voor een afhaallocatie bij jou in de buurt. Je hebt keuze uit wel meer dan 250 afhaallocaties!

Zoek je nog redenen om jouw compound vuurwerk bij Vuurwerkland te bestellen? Dan hebben wij er nog een paar voor je op een rijtje gezet:

  • Meer dan 250 verkooppunten in Nederland
  • Eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen
  • Zelf bepalen waar en wanneer je jouw vuurwerk komt ophalen

Kies jouw vuurwerk verkooppunt

Om je van de juiste voorraden en betere service te kunnen voorzien, vragen wij je om een verkooppunt te selecteren.

Selecteer verkooppunt

of kies een verkooppunt op basis van postcode

Al jaren staat Vuurwerkland
garant voor een knalfeest

Meer dan 250 verkooppunten in Nederland

Eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen

Jouw vuurwerk ophalen op 28, 30 en 31 december 2024