Fantastisch compound vuurwerk van Vuurwerkland

Jouw compound vuurwerk gaat de show stelen. Als het aftellen naar het nieuwe jaar is begonnen wrijf jij in je handjes, want de buurt zal binnen enkele ogenblikken versteld staan van jouw compound vuurwerk. Deze nieuwkomer op het gebied van vuurwerk is een verzamelnaam voor verschillende soorten boxen die de meest uiteenlopende spectaculaire effecten de lucht in spuwen. En dit alles met slechts één lont. Compound vuurwerk mag pas sinds 2017 in Nederland verkocht worden en heeft in deze korte tijd al veel harten veroverd.

Wat is compound vuurwerk?

Een compound bestaat uit meerder vuurwerkpotten met verschillende bizarre effecten. Het resultaat? Een spectaculaire vuurwerkshow die je in één keer afsteekt.

Compound vuurwerk, veilig en verantwoord

Compound vuurwerk is voorzien van een harde bodem, hierdoor kan het (mits op een vlakke ondergrond geplaatst) onmogelijk omvallen. De bodem is stabiel en de shots worden allemaal recht omhoog de lucht in geschoten. Daarnaast is er de garantie dat al ons compound vuurwerk uitvoerig is getest op veiligheid en gecertificeerd is. Hoewel sommige stuks compound vuurwerk beangstigend groot zijn, is alles dus gegarandeerd veilig. Om het gevoel van veiligheid nog wat te vergroten, wordt bij elke bestelling een gratis veiligheidsbril meegeleverd. De veiligheidsbril beschermt je ogen zoveel mogelijk. Tevens raden wij aan een aansteeklont te gebruiken bij het aansteken van compound vuurwerk. Deze -en andere veiligheidsproducten- vind je onder het kopje ‘Veiligheidsartikelen’ in onze webshop. Liever geen compound vuurwerk dit jaar? Bekijk dan eens onze vuurwerk cakes, single shots en vuurwerk fonteinen. Bovendien vind je bij Vuurwerkland de leukste vuurwerk aanbiedingen.

Betrouwbaar vuurwerk bestellen

De gebruiksvriendelijkheid van de webshop van Vuurwerkland maakt dat je heerlijk vanuit je luie stoel jouw vuurwerkpakket kunt samenstellen. Al vanaf 1 november kun je een bestelling plaatsen. Je bestelt jouw compound vuurwerk eenvoudig door de gewenste producten toe te voegen aan jouw winkelmandje. Ben je klaar met winkelen, dan reken je jouw bestelling betrouwbaar en veilig af met de volgende betaalmethoden: iDeal, creditcard, PayPal of door een VVV-waardebon in te wisselen. Is de betaling verwerkt, dan gaan wij direct aan de slag. Wij zorgen ervoor dat het door jou bestelde vuurwerk klaarligt op de afhaallocatie naar keuze.

Zoek je nog redenen om jouw compound vuurwerk bij Vuurwerkland te bestellen? Dan hebben wij er nog een paar voor je op een rij gezet.

  • Met ons uiterst gevarieerde assortiment is er altijd compound vuurwerk te vinden dat bij jou past.
  • Met ruim 250 afhaallocaties door heel Nederland is er altijd een vestiging bij jou in de buurt.
  • 24/7 eenvoudig online bestellen
  • Geen wachtrijen meer in de vuurwerkwinkel en jouw vuurwerk ophalen op een tijdstip dat jou uitkomt

Kies jouwverkooppunt

Om je van de juiste voorraden en betere service te kunnen voorzien, vragen wij je om een verkooppunt te selecteren.

Selecteer verkooppunt

of kies een verkooppunt op basis van postcode

Al jaren staat Vuurwerkland
garant voor een knalfeest

Meer dan 250 verkooppunten in Nederland

Eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen

Zelf bepalen waar en wanneer je jouw vuurwerk komt ophalen