knalvuurwerk

Knalvuurwerk verboden, de beste alternatieven

Is knalvuurwerk verboden in Nederland? Ja, sinds 2020 is knalvuurwerk illegaal. Dit betekent niet dat Vuurwerkland geen goede knalvuurwerk alternatieven heeft. In onze webshop heb je categorie 1 vuurwerk en categorie 2 vuurwerk wat een goed alternatief kan bieden in plaats van knalvuurwerk. Hierdoor kun je alsnog knallend het nieuwe jaar in!

Onder enkele producten in onze webshop vind je een video met een impressie van het product. Op deze manier kun je alvast bekijken wat je kunt verwachten van ons schitterende vuurwerk!Knalvuurwerk illegaal: veilige en betrouwbare knalvuurwerk alternatieven

Wanneer je aan knalvuurwerk denkt, denk je aan oorverdovende knallers. In ons assortiment hebben wij genoeg vuurwerk dat hetzelfde knaleffect heeft, maar wél uitermate veilig en betrouwbaar is. Dat is wat je wil, toch? Kijk eens naar het compound vuurwerk, siervuurwerk of naar onze vuurwerk cakes. Deze verschillende soorten vuurwerk geven allemaal een spectaculair effect! Natuurlijk raden wij je aan om altijd even een kijkje te nemen op onze pagina met veiligheidsartikelen. Bescherm jezelf en steek op een veilige manier jouw prachtige vuurwerk af!

Alternatief knalvuurwerk kopen

Wanneer jij graag knalvuurwerk in Nederland wilt kopen, kun je zeker slagen in onze webshop! Wij hebben ervoor gezorgd dat jij jouw alternatieven voor knalvuurwerk gemakkelijk kunt bestellen. Na het selecteren van jouw favoriete vuurwerk, kun je afrekenen met diverse betaalmethodes. Daarna selecteer je een afhaallocatie naar keuze en haal je het vuurwerk af bij jou in de buurt. Wij hebben namelijk meer dan 250 vestigingen door het hele land. Zo is er altijd een te vinden om de hoek!

Wij vinden het belangrijk dat je je aan de vuurwerk regels houdt én dat je altijd aan je eigen veiligheid denkt wanneer je jouw alternatieven voor knalvuurwerk afsteekt. Bij jouw bestelling leveren wij een gratis veiligheidsbril, zodat je ogen zoveel mogelijk beschermd zijn. Bekijk ook onze pagina met veiligheidstips eens voor het veilig afsteken van vuurwerk.

Waarom jouw knalvuurwerk alternatieven kopen bij Vuurwerkland?

Je koopt jouw alternatief knalvuurwerk bij Vuurwerkland omdat je een ruime keuze hebt aan categorieën en soorten vuurwerk. Daarnaast is al het vuurwerk gecheckt volgens de strengste regelgeving op veiligheid en draagt het certificaat veilig.

Waarom jij ondanks het verbod op knalvuurwerk tóch kunt genieten van het mooiste vuurwerk van Vuurwerkland:

  • Meer dan 250 verkooppunten in Nederland
  • Eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen
  • Zelf bepalen waar en wanneer je jouw vuurwerk komt ophalen

Kies jouw vuurwerk verkooppunt

Om je van de juiste voorraden en betere service te kunnen voorzien, vragen wij je om een verkooppunt te selecteren.

Selecteer verkooppunt

of kies een verkooppunt op basis van postcode

Al jaren staat Vuurwerkland
garant voor een knalfeest

Meer dan 250 verkooppunten in Nederland

Eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen

Jouw vuurwerk ophalen op 28, 30 en 31 december 2024