Knalvuurwerk verboden, de beste alternatieven

Hoewel knalvuurwerk vanaf dit jaar verboden is, heeft Vuurwerkland de beste alternatieven voor jou. Bekijk in onze webshop welk alternatief voor knalvuurwerk het beste bij jou past. Laat je inspireren door de uitgebreide productomschrijvingen te lezen en de vuurwerkfilmpjes van al onze topproducten te bekijken. Zoek binnen de vele categorieën naar andere verrassende opties dan knalvuurwerk. Van vuurwerk fonteinen tot vuurwerk cakes, van compounds tot siervuurwerk en categorie 1 vuurwerk, we hebben het allemaal.

Geen knalvuurwerk, wel veilig en betrouwbaar

Ondanks de oorverdovende knallen die we gewend waren uit de categorie knalvuurwerk, kan jij ervan uitgaan dat wij genoeg andere producten hebben die hetzelfde knaleffect hebben, maar uitermate veilig en betrouwbaar zijn. Zo verkopen wij de vetste alternatieven vuurwerk en worden al onze producten uitvoerig getest. Ons complete assortiment is tevens gecertificeerd. Daarnaast zorgen wij er samen met jou voor dat de jaarwisseling veilig verloopt. Dit doen wij door standaard een veiligheidsbril mee te leveren bij iedere bestelling. Met deze veiligheidsbril zijn je ogen zoveel mogelijk beschermd tegen de risico’s van vuurwerk. Het is ook aan te raden om gebruik te maken van een aansteeklont. Deze is te vinden in onze webshop op de pagina ‘Veiligheidsartikelen’.

Eenvoudig andere opties dan knalvuurwerk bestellen

Onze webshop is ingericht op jouw gemak. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat je jouw alternatieven voor knalvuurwerk heel eenvoudig kunt bestellen. Heb je jouw topper(s) gevonden tussen al de alternatieven voor knalvuurwerk, dan voeg je deze gemakkelijk toe aan je winkelmandje. Is jouw bestellijst compleet en ben je klaar met shoppen, dan reken je heel simpel af met de betaalmethode die jij wilt. Zo kun je jouw alternatieven voor knalvuurwerk betalen met iDeal, PayPal, creditcard en door middel van het inwisselen van een VVV-waardebon. Het enige dat je hierna nog hoeft te doen is jouw vuurwerkpakket bij de afhaallocatie naar keuze ophalen. Er is altijd een locatie bij jou in de buurt, want wij hebben meer dan 250 vestigingen door het hele land.

Zoek je nog redenen om jouw compound vuurwerk bij Vuurwerkland te bestellen? Dan hebben wij er nog een paar voor je op een rij gezet.

  • Met ons uiterst gevarieerde assortiment is er altijd compound vuurwerk te vinden dat bij jou past.
  • Met ruim 250 afhaallocaties door heel Nederland is er altijd een vestiging bij jou in de buurt.
  • 24/7 eenvoudig online bestellen
  • Geen wachtrijen meer in de vuurwerkwinkel en jouw vuurwerk ophalen op een tijdstip dat jou uitkomt

Kies jouwverkooppunt

Om je van de juiste voorraden en betere service te kunnen voorzien, vragen wij je om een verkooppunt te selecteren.

Selecteer verkooppunt

of kies een verkooppunt op basis van postcode

Al jaren staat Vuurwerkland
garant voor een knalfeest

Meer dan 250 verkooppunten in Nederland

Eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen

Zelf bepalen waar en wanneer je jouw vuurwerk komt ophalen