Kindervuurwerk van Vuurwerkland, spannend maar veilig

Kindervuurwerk is er in overvloed bij Vuurwerkland. Wij hebben het grootste assortiment veilig en betrouwbaar kindervuurwerk voor de kleinste prijs. Van rookbommetjes tot grondbloemen, we hebben het allemaal in onze webshop. Met meer dan 250 afhaallocaties is er daarnaast altijd een verkooppunt die bij jou in de buurt is. Je kan al jouw kindervuurwerk ruim van tevoren uitkiezen, want binnen onze webshop kun je al vanaf 1 november bestellen. Het leukste vuurwerk voor kinderen vind je bij Vuurwerkland!

Wat is kindervuurwerk?

Kindervuurwerk staat ook wel bekend als categorie 1 vuurwerk en is speciaal gemaakt voor de kleine vuurwerk fanaten van 12 jaar en ouder. In ons assortiment vind je de leukste kleine fonteintjes, schitterende sterretjes en knetterlinten. Feitje: categorie 1 vuurwerk mag het hele jaar door afgestoken worden.

Kindervuurwerk eenvoudig bestellen

Lekker samen met je kind(eren) achter de computer duiken en een geweldige lijst bijeen klikken. De meest gebruiksvriendelijke webshop om kindervuurwerk te bestellen is afgestemd op jouw winkelgemak. Het werkt heel simpel. Je gaat binnen onze webshop naar de pagina ‘Kindervuurwerk’, en jouw scherm wordt gevuld met al onze producten en aanbiedingen. Je stelt jouw wensenpakket samen en waar nodig kijk je de voorbeeldvideo om een idee te krijgen van wat je van dit kindervuurwerk kunt verwachten. Vervolgens voeg je de gewenste producten toe aan het winkelmandje en betaal je eenvoudig met creditcard, PayPal, iDeal of wissel je een VVV-waardebon in. Je kiest vervolgens een locatie bij jou in de buurt. Het feest is compleet wanneer je samen met je kind(eren) het pakket kindervuurwerk mag ophalen!

Veilig en betrouwbaar kindervuurwerk

Vanzelfsprekend is al ons kindervuurwerk uitermate veilig. Daarom kent ons assortiment enkel producten die uitvoerig zijn getest op veiligheid en gecertificeerd zijn. De veiligheid van jouw kind(eren) is het allerbelangrijkst. Daarom ontvang je bij iedere bestelling een gratis veiligheidsbril, die helpt om de ogen van jouw kind(eren) zoveel mogelijk te beschermen tegen vonkjes. Daarnaast is het raadzaam dat kinderen onder begeleiding van een volwassene hun vuurwerk afsteken. Zij maken daarbij uiteraard gebruik van een aansteeklont, te vinden in onze webshop bij ‘Veiligheidsartikelen’. Lees voor gebruik van het vuurwerk de veiligheidstips.

Waarom jouw kind het kindervuurwerk van Vuurwerkland het allerleukste gaat vinden:

  • Omdat wij het grootste assortiment vuurwerk van Nederland hebben en ook voor de jeugd de ruimste keuze bieden.
  • De leukste kortingen en de scherpste prijzen.
  • 24/7 eenvoudig online bestellen.
  • Meer dan 250 afhaallocaties.

Kies jouwverkooppunt

Om je van de juiste voorraden en betere service te kunnen voorzien, vragen wij je om een verkooppunt te selecteren.

Selecteer verkooppunt

of kies een verkooppunt op basis van postcode

Al jaren staat Vuurwerkland
garant voor een knalfeest

Meer dan 250 verkooppunten in Nederland

Eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen

Zelf bepalen waar en wanneer je jouw vuurwerk komt ophalen