Kindervuurwerk van Vuurwerkland

Het grootste assortiment kindervuurwerk kun je vinden voor de kleinste prijzen bij Vuurwerkland. Het vuurwerk voor kinderen is veilig en betrouwbaar. Je kunt denken aan rookbommetjes tot grondbloemen. Heb jij een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid op de planning staan? Neem een kijkje in onze webshop voor het leukste kindervuurwerk of kindervuurwerk pakketten!

Wat is kindervuurwerk?

Vuurwerk voor kinderen staat ook wel bekend als categorie 1 vuurwerk en is speciaal gemaakt voor de kleine vuurwerk fanaten van 12 jaar en ouder. In ons assortiment vind je de leukste kleine fonteintjes, schitterende sterretjes en knetterlinten.

Mag kindervuurwerk wel?

Het vuurwerk voor kinderen mag het hele jaar door afgestoken worden. Superleuk voor de feestdagen of een andere speciale gelegenheid!

Waar kun je kindervuurwerk kopen?

Je kunt bij Vuurwerkland terecht voor het kopen van het mooiste vuurwerk voor kinderen met onder andere leuke kindervuurwerk pakketten! In het ruime assortiment is er genoeg keuze! Daarnaast is onze webshop erg gebruiksvriendelijk. Je hebt bij ons keuze uit verschillende verkooppunten waar je je vuurwerk kunt afhalen. Het vuurwerk mag namelijk niet per post verzonden worden. Wil jij weten wat de dichtstbijzijnde locatie is om jouw kindervuurwerk op te halen? Vul dan je postcode in op onze homepagina en vind het dichtstbijzijnde verkooppunt! Je scherm wordt dan gevuld met alle mogelijkheden die te koop zijn. Wil je voordat je bestelt weten hoe het schitterende kindervuurwerk van Vuurwerkland eruit ziet? Onder enkele producten vind je een video met een impressie van het product. Zo weet je vooraf wat je kan verwachten en kun je met een gerust hart kindervuurwerk kopen.

Vervolgens voeg je de gewenste producten toe aan het winkelmandje en betaal je eenvoudig met iDeal, Creditcard of PayPal of wissel je een VVV-waardebon in. Je kiest vervolgens een locatie bij jou in de buurt. Het feest is compleet wanneer je samen met je kind(eren) het kindervuurwerk mag ophalen!

Waarom vuurwerk voor kinderen bij Vuurwerkland?

Bij Vuurwerkland bieden we alleen vuurwerk voor kinderen aan dat uitermate veilig is. Het kindervuurwerk wordt volgens de strengste regelgeving gecheckt op veiligheid en draagt het certificaat veilig. Bij iedere bestelling wordt er een gratis veiligheidsbril meegeleverd. Ook adviseren wij om een kijkje te nemen op de pagina veiligheidsartikelen. Het is belangrijk om op een veilige en verantwoorde manier jouw vuurwerk af te steken. Voor meer tips kun je terecht op de pagina met veiligheidstips.

Waarom kindervuurwerk kopen bij Vuurwerkland?

  • Meer dan 250 verkooppunten in Nederland
  • Eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen
  • Zelf bepalen waar en wanneer je jouw vuurwerk komt ophalen

Kies jouw vuurwerk verkooppunt

Om je van de juiste voorraden en betere service te kunnen voorzien, vragen wij je om een verkooppunt te selecteren.

Selecteer verkooppunt

of kies een verkooppunt op basis van postcode

Al jaren staat Vuurwerkland
garant voor een knalfeest

Meer dan 250 verkooppunten in Nederland

Eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen

Jouw vuurwerk ophalen op 28, 30 en 31 december 2024