Categorie 1 vuurwerk voor iedere gelegenheid

Ons categorie 1 vuurwerk is uitermate geschikt voor als jouw team binnenkort misschien kampioen wordt of jouw beste vriend(in) in het huwelijksbootje stapt. De perfecte manier om er een écht knalfeest van te maken! Dit vuurwerk is het gehele jaar door bij Vuurwerkland te bestellen.

Wat is categorie 1 vuurwerk?

Categorie 1 vuurwerk, wat is dat? Dit mooie vuurwerk wordt ook wel kindervuurwerk genoemd. Tijdens de leukste gelegenheden zal het zorgen voor plezier voor jong en oud. Het assortiment categorie 1 vuurwerk bij Vuurwerkland is groot. Denk hierbij aan kleine fonteintjes, sterretjes en knalerwtjes. Maar ook de leukste vuurwerkpakketten zijn voor je samengesteld!

Wanneer mag je categorie 1 vuurwerk afsteken?

Categorie 1 vuurwerk mag het gehele jaar door worden afgestoken. Je kunt er dus gebruik van maken bij een speciale gelegenheid, maar je kunt er ook gebruik van maken tijdens de jaarwisseling. Categorie 2 vuurwerk mag daarentegen alleen worden afgestoken tijdens de jaarwisseling. Ben jij benieuwd naar andere regels omtrent vuurwerk? Bekijk dan onze vuurwerk regels pagina.

Makkelijk categorie 1 vuurwerk bestellen

In onze webshop kun je gemakkelijk jouw categorie 1 vuurwerk bestellen. Zoek naar het kopje ‘categorie 1 vuurwerk’ en selecteer de vuurwerk producten die je nodig hebt. Wanneer jij meer informatie over onze producten wil, dan kun je de uitgebreide productomschrijving en productspecificaties lezen. Daarnaast hebben we enkele vuurwerkfilmpjes gemaakt, zodat je een duidelijke impressie hebt van het product. Nadat je de verkooplocatie naar keuze hebt geselecteerd, hoef je alleen nog maar af te rekenen en de bestelling af te halen. Fijn geregeld, toch?

Betrouwbaar en veilig vuurwerk kopen bij Vuurwerkland

Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop wanneer je jouw categorie 1 vuurwerk gaat afsteken. Al ons vuurwerk is volgens de strengste regelgeving gecheckt op veiligheid en draagt het certificaat veilig. Bij iedere aankoop wordt een gratis veiligheidsbril meegeleverd. Daarnaast adviseren wij om eens te kijken op onze pagina met veiligheidsartikelen. Hier vind je producten die er mede voor zorgen dat jij op een veilige en verantwoorde manier jouw categorie 1 vuurwerk af kunt steken.

Zoek jij nog naar redenen om jouw categorie 1 vuurwerk bij Vuurwerkland te kopen? We helpen je graag op weg:

  • Vuurwerkland heeft het grootste assortiment vuurwerk van Nederland.
  • Scherpe prijzen.
  • Met meer dan 250 verkooppunten is er altijd wel een verkooppunt bij jou om de hoek.
  • Het mooiste vuurwerk wat voldoet aan de strengste veiligheidseisen.
  • 24/7 eenvoudig online te bestellen in onze webshop.
  • Afrekenen met iDeal, Creditcard of PayPal of betalen met VVV-waardebon.
  • Geen wachtrijen wanneer je je bestelling ophaalt.

Kies jouwverkooppunt

Om je van de juiste voorraden en betere service te kunnen voorzien, vragen wij je om een verkooppunt te selecteren.

Selecteer verkooppunt

of kies een verkooppunt op basis van postcode

Al jaren staat Vuurwerkland
garant voor een knalfeest

Meer dan 250 verkooppunten in Nederland

Eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen

Zelf bepalen waar en wanneer je jouw vuurwerk komt ophalen