Categorie 1 vuurwerk voor iedere gelegenheid

Categorie 1 vuurwerk, wat is dat? Wordt jouw team binnenkort misschien kampioen? Of stapt jouw beste vriend(in) over een poosje in het huwelijksbootje? Dan is bijvoorbeeld een fakkel misschien wel dé manier om jouw team en vriend(in) te verrassen. Categorie 1 vuurwerk van Vuurwerkland is het hele jaar door te bestellen. Onder categorie 1 vuurwerk worden onder andere verstaan: fakkels, rookbommetjes en grondbloemen. Bij het bestellen van dit feestvuurwerk hoef je dus geen rekening te houden met de verkoop- en afhaaldata. Dit in tegenstelling tot het vuurwerk dat doorgaans alleen rond de jaarwisseling verkocht wordt.

Wat is categorie 1 vuurwerk?

Categorie 1 vuurwerk mag het gehele jaar door afgestoken worden en wordt ook wel kindervuurwerk genoemd. Voor jong en oud plezier tijdens de leukste gelegenheden! Vuurwerkland heeft het vetste assortiment voor jou samengesteld. Bekijk de kleine fonteintjes, sterretjes, knalerwten en de leukste vuurwerkpakketten en bestel eenvoudig online.

Categorie 1 vuurwerk zo in huis

Onze webshop is erop gericht dat jij binnen enkele klikken jouw categorie 1 vuurwerk besteld hebt. Zoek in onze webshop naar het kopje ‘Cat 1 vuurwerk’ en selecteer de categorie 1 vuurwerk producten die je nodig hebt. Wanneer jij meer informatie over onze producten wil, dan kun je de uitgebreide productomschrijving en productspecificaties lezen. Ook hebben we enkele vuurwerkfilmpjes gemaakt, zodat je alvast kunt beleven wat de toppers uit de categorie 1 vuurwerk doen wanneer ze worden aangestoken. Als je weet wat jij hebben wilt, voeg je de producten toe aan het winkelmandje. Nadat je de verkooplocatie naar keuze hebt geselecteerd, hoef je alleen nog maar af te rekenen. Dit kan door middel van PayPal, iDeal, creditcard of door het inwisselen van een VVV-waardebon. Tenslotte hoef je jouw bestelling alleen nog even op te halen. Fijn geregeld toch?

Betrouwbaar en veilig vuurwerk

Voor welke gelegenheid je de toppers uit de categorie 1 vuurwerk ook wilt gebruiken; veiligheid staat voorop. Daarom is al het vuurwerk dat wij verkopen volgens de strengste regelgeving gecheckt op veiligheid en draagt deze het certificaat veilig. Om deze belofte kracht bij te zetten, wordt bij iedere aankoop een gratis veiligheidsbril meegeleverd. Daarnaast adviseren wij om eens te kijken op onze pagina ‘Veiligheidsartikelen’. Hier vind je producten die er mede voor zorgen dat jij op een veilige en verantwoorde manier jouw categorie 1 vuurwerk af kunt steken.

Zoek jij nog naar redenen om jouw categorie 1 vuurwerk bij Vuurwerkland te kopen? We helpen je graag op weg:

  • Je rekent jouw cat 1 vuurwerk eenvoudig af met iDeal, creditcard of PayPal. Ook kun je een VVV-waardebon inwisselen. Dat zie je natuurlijk niet overal.
  • Lekker op je gemak bladeren door onze webshop. De navigatie is ingericht op jouw gebruiksgemak.
  • Naast mooi vuurwerk is ons assortiment gegarandeerd veilig.
  • Meer dan 250 vestigingen
  • 24/7 eenvoudig online bestellen

Kies jouwverkooppunt

Om je van de juiste voorraden en betere service te kunnen voorzien, vragen wij je om een verkooppunt te selecteren.

Selecteer verkooppunt

of kies een verkooppunt op basis van postcode

Al jaren staat Vuurwerkland
garant voor een knalfeest

Meer dan 250 verkooppunten in Nederland

Eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen

Zelf bepalen waar en wanneer je jouw vuurwerk komt ophalen