Categorie 1 vuurwerk voor iedere gelegenheid

Op zoek naar spectaculair en veilig vuurwerk voor de jongste vuurwerkfanaten? Bekijk het uitgebreide assortiment categorie 1 vuurwerk (cat 1 vuurwerk) bij Vuurwerkland. Ons categorie 1 vuurwerk is uitermate geschikt voor als jouw team binnenkort kampioen wordt, voor een verjaardag, als jouw beste vriend(in) in het huwelijksbootje stapt en natuurlijk voor de jaarwisseling. De perfecte manier om er een écht knalfeest van te maken! Dit vuurwerk is het gehele jaar door bij Vuurwerkland te bestellen.

Veelgestelde vragen

Wat is categorie 1 vuurwerk?

Categorie 1 vuurwerk, wat is dat? Dit mooie vuurwerk wordt ook wel kindervuurwerk, F1 vuurwerk cat 1 vuurwerk genoemd. Tijdens de leukste gelegenheden zal het zorgen voor plezier voor jong en oud. Het assortiment categorie 1 vuurwerk bij Vuurwerkland is groot. Denk hierbij aan kleine fonteintjes, sterretjes en knalerwtjes. Maar ook de leukste vuurwerkpakketten zijn voor je samengesteld! Cat 1 vuurwerk kopen doe je het hele jaar door in de webshop bij Vuurwerkland!

Wat valt er onder categorie 1 vuurwerk?

Categorie 1 vuurwerk valt onder vuurwerk met een laag risico voor de gebruiker en omstanders. Dit type vuurwerk omvat onder andere sterretjes, knalerwten, grondbloemen en ijsfonteinen. Het produceert minimale geluidsniveaus en heeft geen gevaarlijke explosieve eigenschappen. Categorie 1 vuurwerk is geschikt voor particulieren en wordt vaak gebruikt bij speciale gelegenheden zoals verjaardagen of oud en nieuw.

Wanneer mag je categorie 1 vuurwerk afsteken?

Categorie 1 vuurwerk mag het gehele jaar door worden afgestoken. Je kunt er dus gebruik van maken bij een speciale gelegenheid, maar je kunt er ook gebruik van maken tijdens de jaarwisseling. Categorie 2 vuurwerk mag daarentegen alleen worden afgestoken tijdens de jaarwisseling. Ben jij benieuwd naar andere regels omtrent vuurwerk? Bekijk dan onze vuurwerk regels pagina.

Het hele jaar cat 1 vuurwerk kopen bij

Bij Vuurwerkland is het het hele jaar door mogelijk om categorie 1 vuurwerk te bestellen. Het assortiment biedt diverse opties voor feestjes en speciale gelegenheden. In de categorie 1 vuurwerk webshop van Vuurwerkland kun je gemakkelijk je favoriete vuurwerk selecteren, uitgebreide productinformatie bekijken en zelfs vuurwerkfilmpjes raadplegen voor een duidelijk beeld. Het bestelproces is simpel: kies je product, plaats het in de winkelmand, selecteer een afhaallocatie, reken af en haal je bestelling op. Een handige en snelle oplossing voor vuurwerkliefhebbers.Betrouwbaar en veilig bij Vuurwerkland

Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop wanneer je jouw categorie 1 vuurwerk gaat afsteken. Al ons vuurwerk is volgens de strengste regelgeving gecheckt op veiligheid en draagt het certificaat veilig. Bij iedere aankoop wordt een gratis veiligheidsbril meegeleverd. Daarnaast adviseren wij om eens te kijken op onze pagina met veiligheidsartikelen. Hier vind je producten die er mede voor zorgen dat jij op een veilige en verantwoorde manier jouw categorie 1 vuurwerk af kunt steken.

Zoek jij nog naar redenen om jouw categorie 1 vuurwerk bij Vuurwerkland te kopen in onze webshop? We helpen je graag op weg:

  • Meer dan 250 verkooppunten in Nederland
  • Het hele jaar door eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen
  • Zelf bepalen waar en wanneer je jouw vuurwerk komt ophalen

Kies jouw vuurwerk verkooppunt

Om je van de juiste voorraden en betere service te kunnen voorzien, vragen wij je om een verkooppunt te selecteren.

Selecteer verkooppunt

of kies een verkooppunt op basis van postcode

Al jaren staat Vuurwerkland
garant voor een knalfeest

Meer dan 250 verkooppunten in Nederland

Eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen

Jouw vuurwerk ophalen op 28, 30 en 31 december 2024