Vuurwerk cakes, meerdere lagen topeffecten

Bij Vuurwerkland bieden wij de meest schitterende vuurwerk cakes aan met meerdere lagen. Hierdoor krijg je de mooiste effecten in de lucht en ga je knallend het nieuwe jaar in! Ieder jaar reizen wij naar China om alleen het beste en mooiste vuurwerk terug te brengen. Wij verkopen dus grote vuurwerk cakes van Chinese topkwaliteit! Naast vuurwerk cakes bieden wij bijvoorbeeld ook siervuurwerk, compound vuurwerk en vuurwerk fonteinen aan. Ook hebben wij aan de kleintjes gedacht met ons kindervuurwerk in de categorie 1 vuurwerk!

Wat zijn vuurwerk cakes?

Vuurwerk cakes spuwen meerdere effecten vanuit één lont de lucht in. Door de afwisseling in het arrangement vervelen vuurwerk cakes geen seconde. Vuurwerk cakes zijn er in drie categorieën, namelijk knalcakes, waaiercakes en fluitcakes. Grote vuurwerk cakes hebben enkele minuten nodig om geheel uit te branden vanaf het moment dat deze aanstaan. Met een vuurwerk cake van Vuurwerkland geniet de hele buurt mee van het spektakel aan de hemel!

Veilige en betrouwbare vuurwerk cakes

Bij Vuurwerkland staat veiligheid op nummer 1, zo ook voor onze vuurwerk cakes. We hebben alleen de veiligste vuurwerk cakes in ons assortiment opgenomen. We controleren intensief de effecten van ons vuurwerk en als deze 100% veilig zijn, dan wordt het artikel aan onze webshop toegevoegd. Het vuurwerk is allemaal gecertificeerd en dus volledig betrouwbaar. Bij iedere bestelling krijg je een veiligheidsbril, om jouw ogen zo goed mogelijk te beschermen. Daarnaast raden wij je aan om een aansteeklont te gebruiken. Neem eens een kijkje op onze pagina met veiligheidsartikelen.

Waarom vuurwerk cakes kopen bij Vuurwerkland?

Je kunt jouw vuurwerk cakes eenvoudig online kopen via onze gemakkelijke webshop. Je kunt de cake boxen uit ons assortiment selecteren. Wanneer je klaar bent met het samenstellen van je verlanglijst, ga je naar het betaalscherm. Hierbij kun je kiezen uit verschillende betaalmethodes. Dit zijn iDeal, Creditcard, PayPal en VVV-waardebonnen. Hierna haal je jouw bestelling op in één van de ruim 250 afhaallocaties. Er is altijd wel een afhaallocatie te vinden bij jou in de buurt! Niet op zoek naar vuurwerk cakes? Neem dan eens een kijkje op onze pagina met vuurwerkpakketten of vuurwerk aanbiedingen.

Op zoek naar redenen waarom jij jouw vuurwerk cakes bij Vuurwerkland moet kopen? Hierbij een aantal redenen op een rijtje:

  • Vuurwerkland heeft het grootste assortiment vuurwerk van Nederland.
  • Scherpe prijzen.
  • Met meer dan 250 verkooppunten is er altijd wel een verkooppunt bij jou om de hoek.
  • Het mooiste vuurwerk wat voldoet aan de strengste veiligheidseisen.
  • 24/7 eenvoudig online te bestellen in onze webshop.
  • Afrekenen met iDeal, Creditcard of PayPal of betalen met VVV-waardebon.
  • Geen wachtrijen wanneer je je bestelling ophaalt.

Kies jouwverkooppunt

Om je van de juiste voorraden en betere service te kunnen voorzien, vragen wij je om een verkooppunt te selecteren.

Selecteer verkooppunt

of kies een verkooppunt op basis van postcode

Al jaren staat Vuurwerkland
garant voor een knalfeest

Meer dan 250 verkooppunten in Nederland

Eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen

Zelf bepalen waar en wanneer je jouw vuurwerk komt ophalen