F2 vuurwerk

F2 vuurwerk kopen

Wil je mooi en veilig F2 vuurwerk kopen? Bekijk het grootste assortiment vuurwerk bij Vuurwerkland. Het vuurwerk in Nederland is onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder de categorie 2 vuurwerk. In categorie 2 vuurwerk vallen bijvoorbeeld onze compounds, cakes en fonteinen. Perfect om af te steken met oudjaar! Stel jouw verlanglijst alvast samen, bestel het vuurwerk in onze webshop en haal het af op de door jou gekozen afhaaldag. Wil jij weten wat de dichtstbijzijnde locatie is om jouw mooiste cat 2 vuurwerk op te halen? Vul dan je postcode in en vind het dichtstbijzijnde verkooppunt!

Wat is categorie 2 vuurwerk?

F2 vuurwerk of categorie 2 vuurwerk is een vuurwerk soort die weinig gevaar oplevert en een laag geluidsniveau heeft. Het vuurwerk moet buiten worden afgestoken in een afgebakende plaats. Bekijk het aanbod categorie 2 vuurwerk in onze webshop. Ben jij benieuwd hoe ons schitterende cat 2 vuurwerk eruit ziet? Onder enkele producten vind je een video met een impressie van het product. Zo kun je alvast bekijken wat je kunt verwachten!

Wie mag F2 vuurwerk kopen?

Vuurwerk in categorie 2 mag verkocht worden vanaf 16 jaar en is geschikt voor particulier gebruik. Het F2 vuurwerk is leuk voor jong en oud. Heb jij ook kleintjes in jouw familie of ben jij een grotere fan van categorie 1 vuurwerk? Vuurwerkland heeft een breed assortiment categorie 1 vuurwerk. Neem daarnaast ook eens een kijkje op onze pagina met prijsknallers!

Wil jij meer weten over alle regelgeving omtrent vuurwerk? Bekijk dan onze pagina met vuurwerk regels.

Veilig categorie 2 vuurwerk kopen bij Vuurwerkland

Het is belangrijk dat je altijd aan je veiligheid denkt wanneer je jouw F2 vuurwerk afsteekt. Daarom is al ons vuurwerk gecheckt volgens de strengste regelgeving op veiligheid en draagt ons vuurwerk het certificaat veilig. Bij iedere bestelling wordt er een gratis veiligheidsbril meegeleverd. Ook adviseren wij om een kijkje te nemen op onze pagina met veiligheidsartikelen.

Bij Vuurwerkland kun jij altijd scoren! Wij hebben een ruim assortiment met verschillende soorten vuurwerk. Daarnaast kun je het cat 2 vuurwerk afhalen bij meer dan 250 vestigingen in Nederland. Er is dus altijd wel een vestiging te vinden bij jou in de buurt!

Waarom categorie F2 vuurwerk kopen bij Vuurwerkland?

  • Vuurwerkland heeft het grootste assortiment vuurwerk van Nederland.
  • Scherpe prijzen.
  • Met meer dan 250 verkooppunten is er altijd wel een verkooppunt bij jou om de hoek.
  • Het mooiste vuurwerk wat voldoet aan de strengste veiligheidseisen.
  • 24/7 eenvoudig online te bestellen in onze webshop.
  • Afrekenen met iDeal, Creditcard of PayPal of betalen met VVV-waardebon.
  • Geen wachtrijen wanneer je je bestelling ophaalt.

Kies jouwverkooppunt

Om je van de juiste voorraden en betere service te kunnen voorzien, vragen wij je om een verkooppunt te selecteren.

Selecteer verkooppunt

of kies een verkooppunt op basis van postcode

Al jaren staat Vuurwerkland
garant voor een knalfeest

Meer dan 250 verkooppunten in Nederland

Eenvoudig en snel online vuurwerk bestellen

Zelf bepalen waar en wanneer je jouw vuurwerk komt ophalen